Hogesnelheidsblenders


 Ik werk al jaren met de Puro Originale hogesnelheidsblender van het Duitse merk Bianco di puro. Ik vind het de meest toffe blender die er is en daarom kan ik hem je van harte aanbevelen! Ik maak er de fijnste smoothies mee maar ook beslag voor lekkere baksels, spreads, ijs, notenpasta's. Kortom: ik gebruik hem elke dag en kan er niet meer zonder! Voor alle technische bijzonderheden druk op de knop 'Meer informatie'. Als je wilt kun je hem dan ook direct bestellen op de site van Greenyourself.nl. Zij hebben super goede service, je bent er in goede handen!

Wartmann

Zoals je wel gezien hebt zijn de Bianco blenders, hoe tof ook, best duur. Als het je budget te boven gaat dan zijn de hogesnelheidsblenders van Wartmann een heel goed alternatief. Wartmann is een Nederlands merk en het mooie is... hun blenders komen uit dezelfde fabriek als die van bianco. Super goed en betrouwbaar dus, dat weet ik inmiddels. Met de Wartmann blenders maak je ook super gladde smoothies, warme soep, spreads, ijs etc. Wat het verschil is? 3 programma's i.pv. 6 bij bianco en 1200 Watt ipv 1680, nog steeds meer dan genoeg power voor al je Clean Eating!

oliepers voor noten en zaden

Met deze geweldige notenpers maak je je eigen noten en of zaden olie, hoe lekker is dat? Vers van de pers, veel lekkerder en gezonder :)