Yoga Retreat Ibiza 2018

Een week voor jezelf, kom tot rust en richt je aandacht naar binnen. Even weg van de dagelijkse beslommeringen en de drukte. Een week vol yoga, ontspanning, massage, gezond eten en vooral GENIETEN.

 

Programma 

We starten de dag met een dynamische yogales. De yoga wordt buiten bij het zwembad gegeven of in de prachtige villa en op sommige dagen op het strand of in de natuur.

 

Vervolgens ontbijten we gezamenlijk op het terras van de villa. Na het ontbijt kun je een heerlijke massage ondergaan of een duik nemen in het zwembad, het prachtige eiland verkennen, naar het strand gaan, een goed boek lezen of één van  de hippiemarkten bezoeken. Kortom alle tijd voor jezelf.

De villa biedt bovendien voldoende privacy om je even terug te trekken. 

 

In de namiddag is er een rustige, herstellende yogales gevolgd door een gezond diner dat wordt bereid door Gwendala ( Miss Detox).  's avonds is er tijd om te relaxen. Op drie avonden worden er verschillende lezingen/ workshops gegeven. De reis heeft een intiem karakter.

 

Datum en Prijs;


datum nog nader te bepalen 

Prijs: € 995,- p.p.

De bovenstaande prijs is p.p. en op basis van een tweepersoonsbezetting van een kamer (gedeelde badkamer). Als je een kamer alleen wilt is er een toeslag van 50%

Zondag is de aankomstdag, er is deze dag geen programma. De retreat start zondagavond met een kennismakingsdiner. Vrijdag is er alleen ’s ochtends een  lange yogales, omdat sommige vluchten in de middag of avond vertrekken. 

 

>>voor meer informatie

 

 Wat is inbegrepen in de reissom?

•   Alle yogalessen, workshops, lezingen en meditatie sessies zoals in het programma staat.

•  1 x Ontspanningsmassage van 30 minuten

•  Accommodatie van zondag t/m vrijdag, je verblijft in een luxe villa/finca met zwembad

•  Elke ochtend ontbijt en 4 keer diner inbegrepen

•  Onbeperkt kruidenthee, sappen en water

•  Transfer van en naar de villa

•  Handdoeken en bedlinnen

 

Niet inbegrepen

•  Retourvlucht naar Ibiza

•  Reis- en annuleringsverzekering

•  Extra uitgaven tijdens uitstapjes

•  Eventuele extra activiteiten zoals een voedingsadvies op maat

 Ons aanbod van de diverse sessies is afgestemd op alle niveaus en leeftijden.

Terugblik yoga retreat april 2016

Inmiddels zijn we weer terug en kijken we terug op een heerlijke yogaweek op Ibiza. 

Het weer zat mee, dus konden we elke ochtend en namiddag de yogales buiten doen. Onze villa had een prachtige patio met uitzicht op zee waar we de zonnegroet deden terwijl de zon langzaam op kwam. Gedurende de week zijn er verschillende soorten yoga de revue gepasseerd.

Voor ieder wat wils :-) 

 

We hebben ook een yogales gegeven op een prachtig strand met Es Vedra als uitzicht. Heerlijk met de voeten in het zand en hierna genoten van onze meegebrachte picknickmand met ontbijt inclusief het heerlijke bananenbrood van Miss Detox. 

 

’s Avonds na een gezond diner waren er verschillende workshops aan de gezellige keukentafel van de villa. Onder het genot van Chai, dadels en chocolade balletjes van rauwe cacao werd er lang nagepraat en kennis gedeeld. Verder was er nog genoeg tijd om het eiland te verkennen, een massage te ondergaan of eindelijk dat boek uit te lezen.

 

Enkele reacties uit ons gastenboek: 

• “ Ontzettend bedankt voor een hele bijzondere week. Jullie ontvangst was als een warme deken. Heerlijk eten met passie bereid. De yogalessen waren top! Leuke gesprekken, uitjes etc. Voor herhaling vatbaar!! 

• “ Ik ben lekker opgeladen. De algehele verzorging was geweldig! En nu uitgerust weer naar huis. Ik zal jullie missen! “  

• “Wat een mooie en magische week. Met liefde, passie en toewijding geven jullie mij iets heel moois om mee terug te nemen naar huis. Ibiza en de yogaretreat met jullie was een geweldig kado en met goed gezelschap enorm van genoten. Voor herhaling vatbaar.”

 “Heel veel dank voor deze mooie week. Ik ben helemaal tot rust gekomen en klaar om een nieuw leven in Nederland te beginnen.