· 

Better health event


5 detox tips omvat je vakantie kilo's af te komen
5 detox tips omvat je vakantie kilo's af te komen

Kom je ook naar mijn masterclass? intrtmittent fasting ' periodiek vasten'

Kortingscode: BETTER HEALTH MISSDETOX18

Op 6 & 7 oktober a.s. ben ik te gast bij de vierde editie van het Better Health Event in de RAI Amsterdam. Het leukste evenement voor natuurlijke gezondheid, met de meest uiteenlopende nationale en internationale sprekers en de beste producten voor je algehele gezondheid. En lekker eten natuurlijk!

 

Speciaal voor jullie heb ik een leuke actie geregeld: Ik mag 100 kaarten gratis weggeven Hoe leuk is dat? Zie ik jullie daar?  Bekijk hier het complete programma.

 

Ik vind dit persoonlijk het leukste indoor gezondheidsevenement van het jaar. Wil je up to date blijven over de laatste weetjes op het gebied van gezondheid? Dan is dit het evenement wat je niet niet mag missen. Er is een markt met de nieuwste boeken, verzorgingsproducten en keukenapparatuur. Bijna alle leuke sprekers die ik maar kan verzinnen zijn aanwezig. Voor mij is het een plek waar ik in een keer heel veel goede en nieuwe informatie kan krijgen over wat er momenteel speelt in gezondheidsland :) Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Monique van Disseldorp (woensdag, 12 september 2018 17:31)

  Ik zou heel graag in aanmerking willen komen voor 2 gratis kaarten. Of anders 1. Ik ben erg met gezondheid, voeding en natuurlijke producten bezig. Wat leuk zo'n beursdag vol inspiratie.
  Mijn mailadres is mvdis@hotmail.com. spannend ik wacht af. Groetjes Monique

 • #2

  Medipackers will change the world (zondag, 06 oktober 2019 16:38)

  Medipackers will change the world

  Imagine, when they encounter people in need, we could assist them with smart healthcare technologies to support. That´s simply what Medipacker is all about.

  Go to here:>> medipacker.org